2017-04-05

Utvecklande Ledarskap med INDEA!

INDEA erbjuder nu kursen Utvecklande Ledarskap till ett mycket attraktivt pris. Kursen startar i Stockholm den 11-12 maj, deltagarantalet begränsat till 12 personer så först till kvarn.

Kan alla bli bra ledare?

Om man får tro Försvarshögskolan så bygger bra ledarskap på ca 40% personliga egenskaper och till 60% på motivation att vilja bli en bra ledare. För att på bästa sätt tillvarata ledarpotentialen inom försvaret tog Försvarshögskolan i slutet på 90-talet fram Utvecklande Ledarskap (UL) som är en till svenska förhållanden anpassad version av den internationellt mest beforskade ledarmodellen just nu ”Transformational Leadership”.

UL-kursen syftar till att utveckla det personliga ledarskapet för att stärka de ledarbeteenden som skapar både en väl fungerande verksamhet och motiverade medarbetare.

Programmet består av 2+1 dag där utvecklingsarbetet baseras på en 360 graders bedömning av respektive ledares beteende. Arbetet under utbildningen sker mestadels i triader (3 pers), där deltagarna coachar och stödja varandra. Kursen avslutas med en uppföljningsdag cirka två månader efter kursstart, där deltagarna presenterar arbetet med sin utvecklingsplan och vilka erfarenheter och effekter de fått genom sitt förändrade ledarskap.

Handledare:      Thomas Krook och Bengt Wittgren

Pris:                     9.500 kr för tre heldagar exkl moms, logi och måltider

Lokal:                  INDEAs lokaler på Munkbron 7, Gamla stan, Stockholm

Datum:                11-12 maj samt den 14 september 2017

Hör av dig till Marlene Gustafsson för anmälan och frågor, info@indea.se