2017-06-07

Strategisk eftermiddag med Pontus Wadström

Välkommen till en strategisk eftermiddag med vännerna på INDEA torsdagen den 15 juni från kl 14.00.

Strategi är ett verb

Pontus Wadström, civilekonom och beteendevetare, föreläser om strategi och förändring. Han har två viktiga budskap: Gör tydliga strategival och gör strategin agerbar. Att vara ”bred” är fel väg i en värld där man blir framgångsrik genom att skapa ett ”tidsbegränsat monopol” och tiden då strategier bara var kända i ledningsgruppen är förbi.

Pontus delar sin tid mellan teori och praktik, som rådgivare och utbildare samt som forskare inom strategi, styrning och förändring vid institutionen för Industriell Ekonomi på KTH i Stockholm. Han har bl a skrivit böckerna Strategi är ett verb och Strategi: arenan, affären, arbetssätten, ansvaret, avsikten.

Efter föreläsningen leder vi ett samtal om strategigenomförande.

Tid: torsdag 15 juni kl 14–17, därefter mingel med mat och dryck

Plats: INDEAs lokaler på Munkbron 7 i Gamla Stan.

Anmälan: till event@indea.se senast den 8 juni

pontus w

Välkommen!