Öppna utbildningar

Pussel.png

Designverkstad

Planera för eget genomförande av konsultativa insatser

Hur lägger du upp ändamålsenliga och meningsfulla program för grupper? Har du ett uppdrag eller en förfrågan i en grupp som behöver en lösning? Vill du förfina din färdighet som konsult, utbildare och facilitator/processledare? Vill du lära dig om design och meningsfulla uppdragslösningar av andra kunniga deltagare? Då är dessa träffar något för dig.

Under trygga och generösa former utforskar vi och lär tillsammans i grupp. Det ges många tillfällen och former för samtal och reflektion. Du arbetar med egna case för att främja relevans och överförbarhet till din egen vardag.

Syfte

Designverkstad syftar till att

  • Främja din förmåga att bedöma och utveckla meningsfull och ändamålsenlig design av program och mötesupplägg i grupper (fysiskt, digitalt, hybrid)

  • Ge dig tillfälle att utöka din verktygslåda av goda tips och råd i rollen som facilitator /processledare

  • Inspirera dig att fortsätta utveckla dina färdigheter i din konsultativa roll

För vem

Dessa träffar är för dig som har erfarenhet av att designa och genomföra utvecklingsinsatser och möten. Du har redan ett uttalat förhållningssätt i mötet med grupper, och har reflekterat över din roll som konsult och facilitator/ processledare. Vi ser gärna också att du redan har gått någon annan typ av utbildning i facilitering/ processledarskap. Har du inte gjort det, föreslår vi att du börjar med vår utbildning i ”Praktiskt Processledarskap”.

Du arbetar idag konsultativt, t.ex. som chef, ledare, intern – eller externkonsult, och har en roll där facilitering/ processledarskap behövs.

Processledare

Träffarna genomförs av organisationskonsulter från INDEA AB: Erica Wright, Alan Wright och Hanna Wunsch Widoff. 

Praktiskt

Datum kommande träffar: 13/1 2023

Kurstid kl. 9-15.30

Plats: INDEAs konferenslokal, Munkbron 7, Stockholm. T-bana Gamla stan. 

Avgift: 5 000 kr per dag, inkl lunch. Moms tillkommer. Din anmälan är bindande, men får du förhinder kan någon annan gå i ditt ställe.

Anmälan och kontakt

Anmälan och frågor görs till Erica.wright@indea.se eller mobil nr. 070-943 40 80. 

Dokument för utskrift VT 2023 (pdf)