top of page

Nyfiken på samtal med filosofen Tulsa Jansson


Vi lever i en tid och ett arbetsliv fyllt av komplexitet, press och ibland otillräcklighetskänslor, och vi försöker efter bästa förmåga att orientera oss i detta. Vi på INDEA är nyfiken på visdom och hur man gör sig klok i vår komplexa tid. Vilka hinder finns det för att vara vis? Hur gör man sig klok som person? Och hur kan vi göra oss kloka tillsammans? Det vill vi utforska tillsammans med filosofen Tulsa Jansson.

Tulsa Jansson är praktiserande filosof. Hon utbildar och föreläser i organisationer och företag samt leder filosofikaféer. Tulsa är grundare av och ordförande i SSFP och författare till Du har svaren (2014) och Visdomshinder och visdomsnycklar (2021) https://philosophyatwork.com/. Det kommer finnas möjlighet att köpa boken till ett förmånligt pris.

Tid: 2/12 klockan 13-15,30

Plats: Digitalt via Zoom

Kostnad: Gratis. Bjud gärna in vännen eller kollegan som du tror är nyfiken att vara med. Anmäl dig till info@indea.se eller per telefon 072 722 2706. Länk till zoom skickas vid anmälan

I gemenskap utforskar vi visdom och letar strategier för att bli lite klokare i vår vardag. Tillsammans och individuellt.

Varmt välkommen!


bottom of page