top of page

Välkommen till en utvecklande eftermiddag med vännerna på INDEA

Rusta för utveckling – bygg förändringsförmåga Att driva verksamhetsutveckling som leder till verklig och hållbar utveckling blir allt viktigare. Samtidigt innebär omvärldens förändringstakt att organisationer befinner sig i ständig förändring. Vi hoppas att denna kundträff ska ge dig inspiration till nya utvecklingssteg.


Catrin Brodin delar sina erfarenheter och insikter om hur en organisation kan driva omfattande verksamhetsutveckling i en föränderlig omvärld. Catrin har under 10 år arbetat med förändringsledning. Hon har erfarenhet från såväl mindre arbetsplatser som globala organisationer. Hon är övertygad om att en god förmåga att hantera förändringar är en konkurrensfördel i vår föränderliga värld.


INDEAs konsulter finns på plats för att dela egna erfarenheter från många års arbete med förändring i olika organisationer och hålla i samtalen om dina och din organisations erfarenheter.


Tid: Fredagen dag 2 februari. Föreläsning och samtal startar kl 14.00 och vi avslutar eftermiddagen med mingel med tilltugg och dryck.

Plats: INDEAs lokaler på Munkbron 7 i Gamla Stan.

Är du intresserad av att delta är du välkommen att höra av dig till event@indea.se
bottom of page