Öppna utbildningar
Nästa tillfälle: 16 februari 2024

Designverkstad

Planera för eget genomförande av konsultativa insatser

Kontakta oss för information om nästa utbildning

Hur lägger du upp ändamålsenliga och meningsfulla program för grupper? Har du ett uppdrag eller en förfrågan i en grupp som behöver en lösning? Vill du förfina din färdighet som konsult, utbildare och facilitator/processledare? Vill du lära dig om design och meningsfulla uppdragslösningar av andra kunniga deltagare? Då är dessa träffar något för dig.

Under trygga och generösa former utforskar vi och lär tillsammans i grupp. Det ges många tillfällen och former för samtal och reflektion. Du arbetar med egna case för att främja relevans och överförbarhet till din egen vardag.

Syfte

Designverkstad syftar till att

  • Främja din förmåga att bedöma och utveckla meningsfull och ändamålsenlig design av program och mötesupplägg i grupper (fysiskt, digitalt, hybrid)
  • Ge dig tillfälle att utöka din verktygslåda av goda tips och råd i rollen som facilitator /processledare
  • Inspirera dig att fortsätta utveckla dina färdigheter i din konsultativa roll.

För vem

Dessa träffar är för dig som har erfarenhet av att designa och genomföra utvecklingsinsatser och möten. Du har redan ett uttalat förhållningssätt i mötet med grupper, och har reflekterat över din roll som konsult och facilitator/ processledare. Vi ser gärna också att du redan har gått någon annan typ av utbildning i facilitering/ processledarskap. Har du inte gjort det, föreslår vi att du börjar med vår utbildning i ”Praktiskt Processledarskap”.

Du arbetar idag konsultativt, t.ex. som chef, ledare, intern – eller externkonsult, och har en roll där facilitering/ processledarskap behövs.

Processledare

Träffarna genomförs av organisationskonsulter från INDEA AB: Erica Wright, Alan Wright och Hanna Wunsch Widoff. 

Praktiskt

Datum kommande träffar: 16/1 2024

Kurstid kl. 9-15.30

Plats: INDEAs konferenslokal, Munkbron 7, Stockholm. T-bana Gamla stan. 

Avgift: 5 000 kr per dag, inkl lunch. Moms tillkommer. Din anmälan är bindande, men får du förhinder kan någon annan gå i ditt ställe.

Anmälan och kontakt

Anmälan och frågor görs till Erica.wright@indea.se eller mobil nr. 070-943 40 80. 

Programblad för utskrift VT 2024 (pdf)