Isabel Smedberg Palmqvist

  • Processledning
  • Ledarutveckling
  • Kriskommunikation och medieträning

Jag har mångårig erfarenhet av olika operativa roller inom kommunikation och organisation med en unik erfarenhet av det politiska systemet och hur det är att arbeta i en politiskt styrd organisation. Därtill har jag stor erfarenhet av kriskommunikation och att möta media. Jag har också tränat både politiker och tjänstemän inför olika typer av medieframträdanden. 

Det bästa med mitt jobb:

Jag brinner för att hjälpa individer och organisationer att nå sina mål och skapa verkliga framsteg. Att få vara en del av den resan ger mig stor glädje.

Jag känner glädje över att på mitt sätt bidra till vår gemensamma välfärd och brinner lite extra för demokratiarbete. Att möjliggöra trygga och kreativa arbetsmiljöer som får både människor och verksamheter att trivas och utvecklas är det bästa med mitt jobb.
Min bakgrund:

Jag är jurist och har under mitt yrkesliv vidareutbildat mig inom kommunikation och ledarskap. Jag har under de senaste femton åren bla varit kommunikationsansvarig på Liberalernas Stockholmsförbund och biträdande partisekreterare på Liberalernas parti-och riksdagskansli och nu senast skolborgarråd i Stockholms stad. Uppdrag som jag avslutade i samband med att vi förlorade valet i Stockholm stad 2022.

Jurkand, Stockholms universitet

Affärskommunikation, IHM Business School 

Bland mina kunder:

Länsstyrelsen Västra Götalands län

Regionalt cancercentrum

Uppdragsgivare om Isabel:
I mina tidigare roller har jag beskrivits som en tydlig och uppskattad ledare som skapar engagemang och delaktighet. 

Utanför jobbet

Utöver mitt stora samhällsengagemang är jag en storkonsument av teater och konst. Jag är en ganska duktig skidåkare och tillbringar vintern helst i backen eller i spåret. Sommaren däremot är jag mest ute i vår trädgård eller i vårt hus i Stockholms skärgård. 

Boende i Bromma med make och två utflugna barn. Drömmer om en hund men det får nog vänta.

Vi på Indea: