Leif Nyman

  • Konsultationer – Individ, grupp och organisation
  • Ledarskp
  • Verksamhetsplanering

Som konsult fokuserar jag på att främja organisationsutveckling och förbättra ledarskapet genom att erbjuda skräddarsydda lösningar och strategier. Jag samarbetar med olika klienter inom både privat och offentlig sektor för att identifiera utmaningar och möjligheter, och utforma praktiska och hållbara lösningar som leder till framgångsrika resultat. 

Det bästa med mitt jobb:
Jag brinner för att främja tillväxt och utveckling hos organisationer och individer. Mitt mål är att skapa meningsfulla förändringar, stärka ledarskap och bygga effektiva team för att göra verklig skillnad.
Min bakgrund:

Organisationskonsult sedan 2002.

Tidigare erfarenhet som VD för ett e-learningbolag med en professionell styrelse samt VD för ett Marknadsanalys-företag med ca 150 anställda.

Har en bakgrund som Civilingenjör samt gått en Civilekonomutbildning på Stockholms Universitet där jag även gått en tvåårig forskningsberedande utbildning i Organisationspsykologi. Har under åren kompletterat med olika konsultutbildningar, grupprelationskonferenser samt gestaltutbildning.

Bland mina kunder:
  • Atea Sverige AB (Partnerskap i drygt 10 år)
  • Region Västernorrland sedan 2012
  • KÖL – Öppet ledarskapsprogram som ansvarat för i 10 år
  • Flertal större och mindre bolag i olika branscher, ett 20-tal kommuner och regioner samt statliga myndigheter.
Uppdragsgivare om Leif:
”Leif har varit ett stort stöd för utvecklingen hos oss.  – Stöttar och bekräftar.  – Kraftfull handledning, vilket gör att utvecklingen i arbetet går framåt.”

Utanför jobbet

Trivs med att vara aktiv i utomhusmiljö. Här är jag och cyklar i härlig terräng. Gillar även skidåkning, golf, simning, vandringar och trail-löpning.

Mer om Leif

Licid exces ipsa comnien tibusti reritiusti id quame nos modit ent resequam con reresti ossimusapel eiciiss inihil imin res quodict. Licid exces ipsa comnien tibusti reritiusti id quame nos modit ent resequam con reresti ossimusapel eiciiss inihil imin res quodict..

Vi på Indea: